Jag vet att jag borde vara glad över det jag ser när jag kollar på den här bilden:

Trapsen ser bra ut, axlarna är jag jättenöjd med utvecklingen på, likaså bredden på ryggen och att jag faktiskt är lite definierad på vissa ställen.

MEN

Jag stör mig något så fruktansvärt mycket på det kroppfett som jag har runt midjan. Det MÅSTE försvinna så jag slutar tjata om det hela tiden. Jag tränar inte sex dagar i veckan för att inte se mina magrutor, I'm sorry. I ett tidigare inlägg så konstaterade jag ju att traditionell bulkning inte passar mig, jag vill kunna vara i bra form året runt, det här är inte det enlilgt mig. Så, hur löser jag detta då? Uppenbarligen så har inte det räckt att bara minska fettet, jag måste nog lägga mig på underskott ett tag framöver. Sen kommer jag käka mina kolilsar i samband med träningen, därutöver försöker jag hålla dem på en låg nivå. Jag äter ju jäkligt rent just nu, vilket jag för övrigt inte har några problem att göra, så det vore väl själva fan om inte jag skulle få till det! När jag fått bort det mesta överflödet av fett jag har så kommer jag sätta mig in mer i hur leangains funkar. Jag vill öka sakta i muskelmassa men hålla kroppsfettet på en så låg nivå jag kan, andra har gjort det, jag ska också göra det! För mig är det här en livsstil och det får ta den tid det tar.

I aint a quitter!

Ryggträningen idag gick bra, jag körde med kontakt och squeeze i fokus. Testade även en övning som jag aldrig gjort innan, hantelrodd på snedbänk, shit vad bra det tog på mitten av ryggen! Den kommer jag definitivt fortsätta med.

Sen händer det andra roliga saker, den 12:e september ska jag vara med på ett modeevent som modell vilket kommer bli aproligt!!! Tänk fitness möter Game of Thrones/JP Gaultier så får ni kanske en bild av vad jag kommer ha på mig.... ;P

Taggad för PW imorgon bitti, LET'S DO THIS SHIT!!!

Comments (0)

Tjenix träningslööövvers!

Ny vecke nye möjligheter som Tabita på Skrantabacken skulle säga när hon tar sin morgoncigg under köksfläkten! ;)

Ni som följt min blogg vet att jag har komplex för mina smala ben, därför var det extra nervöst igår när jag bestämde mig för att ta en jämförelsebild för att se om det hänt något sedan i mars. Jag tycker själv att jag har tagit ett helt nytt grepp på benträningen och kör verkligen slut på dem varje benpass.

Här är resultatet, tyvärr är inte ljuset likadant på båda bilderna men man ser ändå att det faktiskt har hänt saker! Jag har växt överallt, speciellt nöjd med vaderna och nedre låren!!! Älskar även att separationen börjar synas mer tydligt. Gissa om det här gör mig TOKMOTIVERAD att gå och träna ben i eftermiddag! :D Tänkte jag skulle testa en ny grej i benpressen och köra varje ben för sig, har märkt en viss snedfördelning av kraften när jag kör båda samtidigt. Jättekul att kolla vad det kan ge!

Igår var jag på SATS Sickla och körde marklyft och mage. Marklyften kände jag mig svag i igår, blev inte mer än 140 kg som max, men det gör inget, kände att tekniken satt skitbra! Dessutom blev totalen högre än förra veckan 7 400 kg, nästa vecka blir det nog 8 000! Gjorde även 10 st x 10 set koncentrerade crunches med lite vila mellan varje set, dirty hundred ska jag nog börja kalla den, fi fan vad det krampar efter ett tag!

Det är även sista arbetsveckan innan det nya äventyret börjar på lördag då jag börjar plugga på PT School! :D 

Ha dé!

Comments (0)

Powerwalk på 8 km i morse blev det!

Kände att kroppen behövde vila idag, viktigt att lyssna på den! Imorgon blir det dubbelpass med cardio på morgonen och marklyft/mage på em/kväll, love it! Ikväll blir det tapas på Ramblas i Hornstull med min kompis Anders!

Lekte lite med Instagram, vad tycker ni? ;D

Comments (0)

Jag vet att många hatar den.....men jag måste ändå slå ett slag för att lägga in plankan i sitt träningsprogram.

Har egentligen inte kört denna övning så mycket, men nu är jag helt hooked!

Det började med att jag lyckades stå 7 min i våras, inte så snyggt men ändå! Sen upprepade jag detta i somras på HGD 2.0 träffen, med betydligt snyggare utförande!

Igår efter ett grymt ryggpass så kände jag att det var dags igen, var otroligt pigg och kände mig stark som fasen.

Satte på Madonna i mobilen och ställde mig, 2 min, kände inte mycket...5 min kände mig fortfarande sjukt stark...7 min benen skakade lite, men inte alls så mycket som i juli. Bestämde mig för att satsa på 8 min, och jävlar i mig, det gick så sjukt bra! Jag hade kunnat köra vidare men stannade, tyckte att 1 min frisering av PB var nog! ;D Nu ska jag börja köra med vikt på ryggen också hade jag tänkt, 10 min är inom räckhåll! Jag måste vara en idiot som håller på med det här...hahaha!

 

8 min, YEAH!!!

 

Ryggen då, har hittat en ny favorit i t-bar rows, tar så sjukt bra på mitten av ryggen!

Började även göra viktade chins igår igen, också en favvo!

Idag blir det armslakt och sen grillmys hemma hos Hampus Widén!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS