Tränade ben idag en vecka efter epic benpasset med Lina Lindberg Kuijl, kan konstatera att jag inte riktigt kom upp i nivån från förra veckan. Därmed inte sagt att passet var dåligt, det var bara inte så bra som MED Lina! ;) Jag tog med mig alla nya kunskaper jag fått och det har verkligen gjort skillnad. Knäböjen som jag haft SÅ dålig teknik med innan känns som jag verkligen är på G med, det är ett helt annat utförande nu och det känns skitskoj!!!!

Passet blev inte alls lika intensivt som förra, beroende till stor del på att det var ganska mycket folk på gymet och att jag var grymt trött. Men jag körde på, har grym träningsvärk i ländryggen efter söndagens marklyftspass, det påverkade lite också. Kände mig STARK i benpressen, sån skillnad mot de senaste veckorna. Benpressen på Södra Station är en Technogym maskin med vikterna i hävstång, alltså inte slädvarianten. Av någon anledning tycker jag denna är mycket tyngre än den mer traditionella och har aldrig kommit i närheten av så mycket vikt jag kan köra med på den med släde. Bestämde mig för att gå långt ner i pressen initialt, körde på det sättet till 250 kg, fick grym kontakt! Sedan höjde jag de sista seten och körde lite mindre rörelser och slutade på 330 kg vilket är det mesta som jag pressat i den här maskinen! Det roliga är att jag kände det fanns mer att ge, älskar benpress! :D (ja, jag skrek lite mer än man "får"...hahahaha)

Imorgon funderar jag på att ta en vilodag för att ladda upp kroppen för torsdagens pass på Delta med några deltagare från Hundra Grymma Dagar. Längtar, kommer bli ILLGÖTT! :D


 

Comments (0)
OPTIONS