Jag vet att jag borde vara glad över det jag ser när jag kollar på den här bilden:

Trapsen ser bra ut, axlarna är jag jättenöjd med utvecklingen på, likaså bredden på ryggen och att jag faktiskt är lite definierad på vissa ställen.

MEN

Jag stör mig något så fruktansvärt mycket på det kroppfett som jag har runt midjan. Det MÅSTE försvinna så jag slutar tjata om det hela tiden. Jag tränar inte sex dagar i veckan för att inte se mina magrutor, I'm sorry. I ett tidigare inlägg så konstaterade jag ju att traditionell bulkning inte passar mig, jag vill kunna vara i bra form året runt, det här är inte det enlilgt mig. Så, hur löser jag detta då? Uppenbarligen så har inte det räckt att bara minska fettet, jag måste nog lägga mig på underskott ett tag framöver. Sen kommer jag käka mina kolilsar i samband med träningen, därutöver försöker jag hålla dem på en låg nivå. Jag äter ju jäkligt rent just nu, vilket jag för övrigt inte har några problem att göra, så det vore väl själva fan om inte jag skulle få till det! När jag fått bort det mesta överflödet av fett jag har så kommer jag sätta mig in mer i hur leangains funkar. Jag vill öka sakta i muskelmassa men hålla kroppsfettet på en så låg nivå jag kan, andra har gjort det, jag ska också göra det! För mig är det här en livsstil och det får ta den tid det tar.

I aint a quitter!

Ryggträningen idag gick bra, jag körde med kontakt och squeeze i fokus. Testade även en övning som jag aldrig gjort innan, hantelrodd på snedbänk, shit vad bra det tog på mitten av ryggen! Den kommer jag definitivt fortsätta med.

Sen händer det andra roliga saker, den 12:e september ska jag vara med på ett modeevent som modell vilket kommer bli aproligt!!! Tänk fitness möter Game of Thrones/JP Gaultier så får ni kanske en bild av vad jag kommer ha på mig.... ;P

Taggad för PW imorgon bitti, LET'S DO THIS SHIT!!!

Comments (0)
OPTIONS