HGD Slutträffen!

Jul 16, 2012 @ 10:59

Jag har varit lite upptagen de senaste dagarna så bloggandet har haft lågprio. Anledningen är till största delen slutträffen för Hundra Grymma Dagar 2.0

Jag hade sett fram emot att träffa de som jag haft så mycket kontakt med via FB i så många olika ämnen, inte bara träning. Samtidigt så var jag lite nervös för att träffa alla på en gång. Men nervositeten var totalt obefogad, vilket gäng härliga människor!!! Vi hade en grym dag och det var så kul att träffa så många som betytt väldigt mycket de senaste månaderna. Nya vänskaper skapades, skitskoj! Och stort GRATTIS till er som vann, mycket välförtjänta pristagare! I slutändan är vi alla vinnare, tror att tävlingen har inneburit en nystart för väldigt många, både när det gäller mental och fysisk utveckling. GÖTT JOBBAT ALLA GRYMMA!

På tal om mental inställning så vann jag båda utmaningarna under dagen; armhävningar och plankan.

Lustigt hur jag funkar, jag kan hålla tillbaka mig själv så jäkla mycket ibland, men när det väl gäller så har jag en vilja av stål!

7 MINUTER!!!!! :D

Gissa var jag har träningsvärk.... ;)

Det här är en av de bästa bilderna från dagen, Marika och Josefin, två av vinnarna. Den symboliserar liksom hela gruppen under den här perioden, hur jobbigt det än har varit så är det den här glädjen som segrat i slutändan!

Hela gänget; ni är AWESOME!!!!

Nu väntar vi alla på HGD 3.0, det kommer bli helt fantastiskt!!!

Okej, jag har en till favvobild, grabbarna grus, Hampus och Björn, ruskigt kul att träffa er och jag räknar med att det blir många fler tillfällen framöver! :)

(Lägg märke till hur färgsynkade vi är)

Comments (0)
OPTIONS