Jag är kär...i en....maskin!

Sep 22, 2012 @ 01:04

Jag har hållit på och kämpat länge nu med mina knäböjar, får dem inte att funka ordentligt. Ibland kanske man bara får gå vidare och hitta nya sätt, det har jag gjort! I och med min utbildning på PT School så har jag bekantat mig med ett nyt gym, Central Gym och i detta gym finns en ny squatmaskin, och jag kan bara säga, I'm in love! Den är så sjukt bra, kontakten är oslagbar plus att jag inte behöver bry mig om balansen med tung vikt på axlarna. Det ska bli riktigt skoj att fortsätta kötta i den här maskinen!

Skrev två till delprov idag som jag tror gick bra båda två! Hoppas det, då har jag bara två kvar på steg 1 sen, de tyngsta iofs....menmen.

Nöjd Basse fikar efter proven!

Hade även mitt andra PT pass idag, med Robert. Han har inte tränat så mycket på gym innan, men har redan plockat upp teknik på ett jättebra sätt! Det är så kul att se, jag behöver inte göra många korrigeringar! Vi körde bröst idag, nästa pass blir ben, hehehe.... ;P

Efter Robert gått så körde jag armar, idag var det ett riktigt mördarpass! Om man inte kört hantelcurls tills man tror armarna ska gå av så har man inte kört tillräckligt! ;) En nygammal favorit är strikta hantel curls, triple drops, så lite vila som möjligt mellan varje set. Idag körde jag 12.5, 10 och 8 kgs hantlar, fi fan, det kändes TUNGT, men jäklar vilken kontakt man får om man kör hela rörelsebanan! Gjorde även ett par superset övningar för triceps, gillar verkligen det sättet att köra slut på musklerna. Ett tips om man känner att saker och ting känns tråkigt på gymmet; variera övningarnas utförande!

Fick en jäkla pump idag, armarna var rätt stumma!

Axlarna börjar bli mer och mer definierade, me like!!!

Imorgon blir det PW på morgonen, förmodligen i regn.. menmen, bara att klä på sig!

Comments (0)
OPTIONS