Tjenix träningslööövvers!

Ny vecke nye möjligheter som Tabita på Skrantabacken skulle säga när hon tar sin morgoncigg under köksfläkten! ;)

Ni som följt min blogg vet att jag har komplex för mina smala ben, därför var det extra nervöst igår när jag bestämde mig för att ta en jämförelsebild för att se om det hänt något sedan i mars. Jag tycker själv att jag har tagit ett helt nytt grepp på benträningen och kör verkligen slut på dem varje benpass.

Här är resultatet, tyvärr är inte ljuset likadant på båda bilderna men man ser ändå att det faktiskt har hänt saker! Jag har växt överallt, speciellt nöjd med vaderna och nedre låren!!! Älskar även att separationen börjar synas mer tydligt. Gissa om det här gör mig TOKMOTIVERAD att gå och träna ben i eftermiddag! :D Tänkte jag skulle testa en ny grej i benpressen och köra varje ben för sig, har märkt en viss snedfördelning av kraften när jag kör båda samtidigt. Jättekul att kolla vad det kan ge!

Igår var jag på SATS Sickla och körde marklyft och mage. Marklyften kände jag mig svag i igår, blev inte mer än 140 kg som max, men det gör inget, kände att tekniken satt skitbra! Dessutom blev totalen högre än förra veckan 7 400 kg, nästa vecka blir det nog 8 000! Gjorde även 10 st x 10 set koncentrerade crunches med lite vila mellan varje set, dirty hundred ska jag nog börja kalla den, fi fan vad det krampar efter ett tag!

Det är även sista arbetsveckan innan det nya äventyret börjar på lördag då jag börjar plugga på PT School! :D 

Ha dé!

Comments (0)
OPTIONS