Mycket kul händer just nu!

Sep 20, 2012 @ 13:04

Sedan jag klev utanför min comfort zone(ja, jag vet att jag tjatar om denna...) så har det hänt så mycket skitskoj saker!

Först Make Up Stores höstvisning och sedan inspelning av Diamond Dogs nya video, "House of Dogs" (finns på Spotify) Roligaste jag gjort på länge! Här kommer lite bilder från den kvällen:

Ok, det blev bitvis lite porrigt...hahahaha!

TACK Peter och Mattias och alla andra som var med för en oförglömlig kväll, hoppas det blir fler!

 

Mellan allt skoj så har jag även pluggat till delproven på PT School. Klarade de första tre med den äran! Nu är det två till imorgon; näringslära och biomekanik hoppas jag kan sätta dem också.

Bara ett ynka fel!

Igår hade jag även mina första klienter som låtsas PT!!! Det var otroligt kul att se hur Reine och Robert utvecklade bra teknik på bara 1,5 timme! Men oj vad svårt det här yrket är, utmanande och inte alls så enkelt som man kan tro. Du måste ha koll på SÅ mycket saker samtidigt som du ska vara social, stöttande och peppande. Men jag gillart! Inser dock att för att bli en riktigt bra PT så behövs MYCKET träning och praktik.

Träningen går framåt och min ökade cardio och bättre näringsintag börjar ge resultat. Jag ligger på runt 75 kg just nu, vill ner ytterligare i fettprocent innan jag börjar med clean bulk.

Älskar att träna trapezius och deltoideus musklerna!

Lekte lite med InstaPicFrame! Schysst att man ser köttigare ut vid mindre fettprocent!

Nu ska jag göra lunch och sen blir det plugg igen.

Och för allt i världen, glöm inte:

NUFF SAID!!!!

Comments (0)
OPTIONS