I torsdags så var jag inne på Adidas Budo store på Folkungagatan i Stockholm. Jag hade varit och tatuerat mig och gick förbi av en slump och såg Adidas Power Perfect II som stod i skyltfönstret, precis såna som jag velat testa! Gick in och testade skorna, blev helt kär! Köpte dem bums och fick 20 % rabatt dessutom, grymt!

Man kan ju tycka att dessa skor inte är något för den vanlige motionären, och det kanske de inte är heller. Men jag har för avsikt att lära mig mer om styrkelyft, och jag tror dessa kommer vara till stor hjälp i det avseendet. Ska testa dem imorgon när jag kör marklyft och knäböj, återkommer med utlåtande!

Har pga min tatuering i torsdags tre dagars vila från träningen, men nu börjar jag bli taggad som tusan. Kommer bli jätteskönt att få köra imorgon! De här dagarna har även gett mig tillfälle att titta närmare på www.matkalkyl.se för att räkna ut mitt näringsintag. Har för 100 grymma dagar bestämt mig för att ligga på 40 % protein, 30 % kolhydrater och 30 % fett. Vet inte alls om detta är rätt, men jag måste testa mig fram. Någonting måste jag göra rätt nu i alla fall, för jag ställde mig på vågen igår och vägde 75 kg. Så mycket har jag aldrig vägt sedan jag började med styrketräning på allvar förra året, så himla skoj!!!! Är ju inte speciellt lång heller, 177 cm så nu börjar det faktiskt märkas att jag lägger på mig muskler! :D

Nåväl, åter imorgon med utlåtande av skorna och träningspasset!

Over and out

 


 

Comments (0)
OPTIONS